mobileszköz menü megnyitása
Happy mobilalkalmazás

Happy Baby

Egy applikáció modern szülőknek. Minden fontos információ a várandósság időszakáról és a babaápolásról, egy helyen. Az alkalmazás két mudolból áll: Várandós és Baba.

Happy mobilalkalmazás

Várandós

Veled tartunk babád világra jöttéig, a babavárás boldog időszakában, hétről hétre: kövesd velünk miként fejlődik magzatod, miként változik tested, és emlékeztetőt is beállathatsz magadnak az orvosi vizsgálatokhoz.

mutass többet

Baba

Kisbabád születését követően ezzel az alkalmazással egyszerűen kialakíthatsz egy napi rutint magatoknak. Az etetések gyakoriságát és a baba alvásidejét is rögzítheted, jegyzeteket vihetsz fel az orvosi vagy védőnői konzultációkhoz. Mindez megkönnyíti napjaitok tervezését, szervezését, dokumentálását.

mutass többet

Happy mobilalkalmazás

Egy alkalmazás a várandósság időszakára

Támogatás a babavárás minden szakaszában

Tudj meg minél többet a magzat fejlődéséről.

Számold vissza a napokat a szülésig. Egészen kisbabád világra jöttéig.

Használd a Happy Baby alkalmazást babád születéséig, kövesd mi is történik egy nő testében a várandósság ideje alatt.

Szülés utáni applikáció

Életed a babával

Melyik mellbőlszoptattál legutóbb?

Jegyezd fel, melyik mellből tápláltad kisbabádat, és mennyi ideig. Egy részlet a mindennapokból, amit nem kell fejben tartanod.

Tudj meg minél többet a magzat fejlődéséről.

Applikáció letöltése

Weboldalunk cookie fájlokat használ a böngészés megkönnyítése és statisztikai célok érdekében. A honlap használatával elfogadod Cookie szabályzatunkat.

elfogadom
Személyi asszisztensed a várandósság alattSzemélyi asszisztensed a várandósság alatt Személyi asszisztensed a szülést követőenSzemélyi asszisztensed a szülést követően vásárolj onlinevásárolj online