mobileszköz menü megnyitása

Jogi nyilatkozat

A honlap tulajdonosa

A honlap tulajdonosa a Toruńskie Zakłady Materiałów Opatrunkowych S.A. (a továbbiakban TZMO SA), székhelye: 20/26 Żółkiewskiego, 87-100 Toruń, KRS no. 0000011286

A honlapon található tartalmak

A TZMO cégcsoport által gyártott termékekről feltöltött információ csakis a tulajdonos engedélyével használható fel.
A weboldalon található információk nem minősülnek kereskedelmi ajánlatnak. Kijelentjük, hogy a honlap tulajdonosa előzetes értesítés nélkül és indoklás nélkül megváltoztathatja a weboldalt.

A honlapon végzett egyéb tevékenységek

A weboldal hűségprogramok, nyereményjátékok és promóciós kampányok, valamint piaci és fogyasztói tanulmányok futtatására is használható. A fentiek részletes feltételeit az egyes aktivitáskohoz tartozó szabályzatok tartalmazzák. A fenti tevékenységekben való részvétel az adott szabályzat feltételeinek elfogadása után lehetséges.

A tulajdonos felelőssége

A webhely tulajdonosa nem felelős a személyes adatok harmadik felek általi használatáért, a törvényt sértő külső műveletekért és egyéb, a tulajdonos által nem ellenőrízhető körülményekért.
A honlapot jóhiszeműen állították össze. A tulajdonos nem vállal felelősséget a külső webhelyekről származó információk tartalmáért, megbízhatóságáért, pontosságáért és teljességéért, amelyekhez hiperhivatkozások vezetnek. A külső oldalakra mutató linkek kék betűszínnel vannak jelölve.

Alkalmazandó jog

A weboldal használata a lengyel jog hatálya alá tartozik, és a honlap használatával kapcsolatos minden kérdés, a vonatkozó rendelkezések Lengyelországban hatályosak.

Szerzői jog

A weboldal tartalmát szerzői jog védi, és nem módosítható, nem másolható, nem terjeszthető a weboldal tulajdonosának beleegyezése nélkül. A weboldalak tartalmának nyomtatása csak személyes használatra lehetséges. A weboldal tartalmának minden egyéb felhasználási formája a weboldal tulajdonosának írásos hozzájárulását feltételezi.

A védjegyek és kereskedelmi megnevezések védelme

A honlapon használt védjegyek és kereskedelmi megnevezések az alkalmazandó jogszabályoknak megfelelően védettek. Tilos a fent említett védjegyek használata vagy megváltoztatása a TZMO cégsoport illetékes tagjának előzetes hozzájárulása nélkül. A TZMO nem garantálja a weboldal hibamentes működését, valamint a hibák azonnali eltávolítását. Nem garantálja azt sem, hogy a webhelyen található kiszolgáló vírusoktól és egyéb káros elemekektől mentes legyen.

A tartalomra vonatkozó fenntartások

A TZMO fenntartja a jogot, hogy a fenti jogi nyilatkozat rendelkezéseit bármikor módosítsa vagy kiegészítse.

Weboldalunk cookie fájlokat használ a böngészés megkönnyítése és statisztikai célok érdekében. A honlap használatával elfogadod Cookie szabályzatunkat.

elfogadom
Személyi asszisztensed a várandósság alattSzemélyi asszisztensed a várandósság alatt Személyi asszisztensed a szülést követőenSzemélyi asszisztensed a szülést követően vásárolj onlinevásárolj online