mobileszköz menü megnyitása

Jogi nyilatkozat

1. Alkalmazási kör

A jogi nyilatkozat alkalmazási köre a leányvállalatok lokális weboldalai, úgy mint a bellababyhappy.hu weboldal.

2. A jogi közlemény javasolt tartalma

A leányvállalat és kereskedelmi képviselet címe: TZMO Hungary Kft., 3394 Egerszalók, Külső sor u. 2.

A Toruńskie Zakłady Materiałów Opatrunkowych S.A. (a továbbiakban: TZMO S.A.), székhelye ul. Żółkiewskiego 20/26, 87-100 Toruń, bejegyezve a Toruńi Kerületi Bíróságon, az Országos Bírósági Nyilvántartás VII Kereskedelmi Osztálya KRS-számon 0000011286, NIP 8790166790, REGON 870514656, BDO 000013635, részvénytőke PLN 2,640,000.

Felhasználó hozzájárulása

Amennyiben a felhasználó nem ért egyet az alábbi felhasználási feltételekkel, haladéktalanul hagyja abba a webhely használatát.

Szerzői jog

A weboldal teljes tartalmát a szerzői jogi törvény által meghatározott törvények és rendelkezések védik. A weboldal tartalmának egyetlen eleme sem másolható, terjeszthető, közzétehető, módosítható semmilyen módon (beleértve az elektronikus, mechanikus vagy egyéb más módokat is), a TZMO S.A. előzetes írásbeli engedélye nélkül.

A TZMO S.A. nem ad a webhely felhasználóinak semmilyen licencet vagy jogot a szerzői jog által védett művekhez. Ezen rendelkezések egyike sem értelmezhető úgy, hogy közvetve, engedély nélkül vagy más módon engedélyt vagy jogot adna a TZMO S.A-hoz tartozó szellemi tulajdonjogok használatára. Tilos minden, a szerzői jogokat sértő tevékenység.

Védjegyek és egyéb jelölések

Az ezen az oldalon használt vagy bemutatott valamennyi védjegy, kereskedelmi név, logó, grafikai tervezés és egyéb szellemi tulajdonjog, például szabadalmak vagy ipari formatervezési minták a TZMO S.A. vagy harmadik felek tulajdonát képezik, és Lengyelországban és a világon bárhol törvények által védettek. Bármilyen felhasználásuk a TZMO S.A. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos.

Adatbázis

Ez a weboldal olyan adatbázisokat tartalmaz, amelyek az adatbázisok védelmére vonatkozó előírások szerinti védelem alatt állnak. Az adatbázis előállítója a TZMO S.A., vagy az adatok teljes vagy jelentős részének minőségi vagy mennyiségi letöltésének és másodlagos felhasználásának kizárólagos jogára jogosult harmadik személy.

A felelősség korlátozása

Az ezen a weboldalon közölt információk nem minősülnek kereskedelmi, szolgáltatási vagy egyéb polgári jogi ajánlatnak.

Az ezen a weboldalon közölt információk kellő gondossággal és jóhiszeműen kerültek összeállításra és közlésre; a TZMO S.A. azonban nem vállal felelősséget a megadott információk teljességéért és pontosságáért. Az itt található információk hiányosak, rövidített formában közöltek, vagy elavultak lehetnek; különösen a törvény által megengedett mértékig. A TZMO S.A. minden felelőssége kizárt a weboldalról szerzett információk felhasználók általi további felhasználásának eredményei tekintetében, amelyeket közvetlenül vagy közvetve elszenvedtek a felhasználók vagy harmadik felek, beleértve a veszteségeket, károkat és egyéb negatív következményeket, amelyeket a webhelyről származtatnak. A TZMO S.A. felelőssége kizárt a felhasználónak ezen weboldalhoz való hozzáférése vagy annak hiánya tekintetében, valamint az ezen a weboldalon bemutatott információk, szolgáltatások, eszközök és megoldások használatából eredő tevékenységét érintően is.

A TZMO S.A. nem vállal felelősséget a hálózathoz és a szolgáltatáshoz való hozzáférés megszakadásából, informatikai vírusok által okozott számítógépes rendszerhibákból vagy az elektronikus levelezés útján történő kommunikációból eredő károkért vagy veszteségekért.

A TZMO S.A. nem vállal felelősséget azon külső webhelyek tartalmáért, adatvédelmi szabályzatáért vagy működéséért, amelyekre az ezen a webhelyen található linkek mutatnak, vagy amelyek hivatkozásokat tartalmaznak erre a webhelyre. Az a felhasználó, aki úgy dönt, hogy a hivatkozásokat harmadik felek webhelyére való hozzáférésre használja, ezt saját felelősségére teszi.

A weboldal által nyújtott szolgáltatások

A weboldal az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

Kapcsolatfelvétel kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. A felhasználó a https://bellababyhappy.hu/hu_HU/form/kapcsolatfelvetel weboldalon megadja nevét, e-mail címét, az üzenet tárgyát és tartalmát. A felhasználói adatok tárolása a Toruńskie Zakłady Materiałów Opatrunkowych S.A., ul. Żółkiewskiego 20/26, 87-100 Toruń adatbázisában történik, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakkal összhangban, hogy kapcsolatfelvétel esetén megválaszolhassa a felhasználó megkeresését. A személyes adatokat a hozzájárulás visszavonásáig tároljuk. A fent említett szolgáltatások ingyenesek, nincs minimális vagy maximális időtartamhoz kötve. A weboldal adminisztrátora fenntartja a jogot, hogy a kiválasztott kérdésekre ne válaszoljon.

A weboldalon végzett egyéb tevékenységek

A weboldalon keresztül hűségprogramok, versenyek és promóciós kampányok, valamint piac- és fogyasztói kutatások végezhetők. Ezek végrehajtásának részletes feltételeit az adott aktivitás szabályzata tartalmazza. A fent említett tevékenységekben való részvétel az adatlapon az adott szabályzat feltételeinek elfogadása után lehetséges.

A fent említett szolgáltatások ingyenesek, nincsenek minimális vagy maximális időtartamhoz kötve. A szolgáltatást kínáló szerverhez való csatlakozás költsége a felhasználót terheli.

A szolgáltatás használatának megkezdése az adatkezelési tájékoztatóban részletesen leírt irányelvek szerint, az adatkezeléshez való hozzájárulás megadásával történik.

Weboldalunk cookie fájlokat használ a böngészés megkönnyítése és statisztikai célok érdekében. A honlap használatával elfogadod Cookie szabályzatunkat.

elfogadom
Személyi asszisztensed a várandósság alattSzemélyi asszisztensed a várandósság alatt Személyi asszisztensed a szülést követőenSzemélyi asszisztensed a szülést követően vásárolj onlinevásárolj online