mobileszköz menü megnyitása

Születés-kalkulátor

Happy mobilalkalmazás

Utolsó menstruációd kezdőnapját itt add meg.

kalkuláció

A szülés várható ideje:

10-05-2019

Jelenleg terhességednek ennél a heténél jársz: hét

1 trimeszter
2 trimeszter
3 trimeszter
újrakalkulál

Miként működik aSZÜLETÉS-KALKULÁTOR?

Mikor születik kisbabád? Hogy megtudd, mindössze annyit kell tenned, hogy beírod utolsó menstruációd dátumát, és mi kiszámoljuk a baba születésének várható dátumát. Azt is látni fogod, hogy terhességed melyik heténél tartasz. Elmondjuk, mire kell figyelned a várandósság adott időszakában.

A kalkulált születési dátum tájékoztató jellegű. Eszközünk elsődleges célja, hogy segítségedre legyen a baba születésére való felkészülésben. Nőgyógyászodat mindenképp keresd fel!

Személyi asszisztensed

szülés előtt és után

A Happy Baby alkalmazás egy személyes napló a várandósság idején és a szülés utáni időszakban is, minden szülő számára. Mivel tudjuk, hogy a terhesség, a szülés, egy újszülött gondozása nem csak egy gyönyörű, de kimerítő feladat is.

olvass tovább
Személyi asszisztensed a várandósság alatt Személyi asszisztensed a szülést követően

#DISPOSEWISELY!

Egyes nedves törlőkendők csomagolásán a következő jelölést láthatod:

Ez mutatja, hová kell kerülniük a használt nedves törlőkendőknek, egyúttal szemlélteti a nem megfelelő ártalmatlanítás következményeit.

Tudj meg többet

Weboldalunk cookie fájlokat használ a böngészés megkönnyítése és statisztikai célok érdekében. A honlap használatával elfogadod Cookie szabályzatunkat.

elfogadom
Személyi asszisztensed a várandósság alattSzemélyi asszisztensed a várandósság alatt Személyi asszisztensed a szülést követőenSzemélyi asszisztensed a szülést követően vásárolj onlinevásárolj online